Anasayfaya Dön // ONEMLİ NAKLİYE BİLGİLERİ   10.09.2025 13:04:49         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
SOYLU LOJİSTİK, KRİZDEN ÇIKAMAYARAK İFLAS ETTİ
Yorum Yaz      
 
Soylu Lojistik, krizden çıkamayarak iflas etti
2007 yılında İstanbul’da kurulan ve uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ve konkordato talebi reddedilen Soylu Lojistik, yaşadığı ekonomik krizden çıkamayarak iflas etti.

Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada, şirketin konkordato talebi reddedildi. Mahkeme, Soylu Nakliyat ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi hakkında verilen kesin mühlet kaldırıldı ve iflasına hükmetti. Alınan kararla birlikte konkordato komiser heyetinin görevi sona erdirildi, daha önce uygulanan tüm tedbirler de kaldırıldı.

18 YILDIR KESİNTİSİZ HİZMET VERİYORDU

Soylu Lojistik, 2007 yılından itibaren uluslararası akredite bir lojistik işletme olarak faaliyet gösteriyordu. Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen karayolu taşımacılığı ve organizatörlük belgelerine sahip olan firma, TOBB UND teminatıyla da güvence altındaydı.

60 ÇEKİCİLİK DEV FİLO TARİHE KARIŞTI

Firma, güçlü filosuyla dikkat çekiyordu. 60 çekici, 63 dorse ve 3 minivan aracıyla taşımacılık hizmeti veren Soylu Lojistik, yıllar içinde hem araç sayısını hem de hizmet kapasitesini sürekli artırmıştı. Ancak yaşanan mali kriz, şirketin faaliyetlerini sürdürmesini imkânsız hale getirdi. Dev şirket resmen iflas etti.

LOJİPORT
 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr