Anasayfaya Dön // ONEMLİ NAKLİYE BİLGİLERİ   11.02.2025 08:01:18         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
RENAULT’UN ELEKTRİKLİ TİCARİLERİ PODYUMA ÇIKTI
Yorum Yaz      
 
Tamamen elektrikli ticari modeller Renault Estafette E-Tech, Goelette E-Tech ve Trafic E-Tech bugün resmi olarak görücüye çıkarıldı.

Daha önce kullandığı model isimlerini geleceğe taşımaya devam eden Fransız üretici Renault, yeni tanıttığı Estafette E-Tech, Goelette E-Tech ve Trafic E-Tech modelleriyle ticari araç segmentinin geleceğine bir gönderme yaptı. Tanıtılan modellerden Renault Estafette E-Tech, tavanı yüksek bir araç ve bu sayede arka bölümünde rahatlıkla ayakta durulabiliyor. Goelette E-Tech ise üç farklı versiyona sahip klasik bir gövde yapısını benimsiyor. İstenirse kasalı olarak alınabilecek bu model, Estafette E-Tech ve standart yapıda tasarlanan Trafic E-Tech gibi ilginç bir ön tasarımı benimsiyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre yeni Estafette E-Tech, Goelette E-Tech ve Trafic E-Tech, Fransa’daki Sandouville fabrikasında üretilecek ve 2026 yılında piyasaya sunulacak. Bu üç aracın da Renault tarafından Volvo ve Fransız lojistik firması CMA CGM Group ile birlikte kurulan Flexis tarafından geliştirildiği belirtiliyor.

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre 600 kg ağırlığında 87 kWh kapasiteli bir batarya üzerine kuruluyor. 5,12 metre uzunluğunda ve toplam 1.000 kg ağırlığında olduğu açıklanan konsept araçla, 2025’in ilk çeyreği bitmeden önce bir güç tüketimi ve menzil rekoru kırılmaya çalışılacak.

LOJİPORT
 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr