Anasayfaya Dön // ONEMLİ NAKLİYE BİLGİLERİ   27.09.2023 09:05:32         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
AVUSTURYALI BERGER VE ALMAN SCHMİTZ CARGOBULL ORTAKLIK HAZIRLIĞINDA
Yorum Yaz      
 
Avusturyalı Berger ve Alman Schmitz Cargobull ortaklık hazırlığında
Avusturya dan hafif inşaat araçları uzmanı Berger Fahrzeugtechnik GmbH ve Münsterland, Almanya dan yarı römork, treyler ve karoser tedarikçisi Schmitz Cargobull AG, Schmitz Cargobull un yüzde 49 hisse satın alacağı bir anlaşma imzaladı.

Şirketler, Avrupa da sürdürülebilir ve verimli taşımacılık çözümleri sunmak için uzmanlıklarını bir araya getirmeyi planlıyor. Ortaklık işlemi ilgili rekabet otoritelerinin onayından sonra yürürlüğe girebilecek.

Berger Fahrzeugtechnik in sahibi Gerhard Berger yeni yapılanma ile ilgili şu bilgileri aktardı: "Schmitz Cargobull ile olan işbirliği her iki taraf için de bir kazan-kazan durumudur. Birinci sınıf hafif inşaat araçları uzmanı olarak biz, Berger Fahrzeugtechnik olarak halihazırda Avrupa çapında çok odaklanmış bir segmentte faaliyet gösteriyoruz ve yük optimizasyonu yoluyla müşterilerimizin maliyet ve kaynak açısından verimli taşıma elde etmelerini sağlıyoruz. Schmitz Cargobull ile olan ortaklığımız sayesinde BergerEcotrail i gelecekte daha da yaygın bir şekilde tanınır ve pazarlanır hale getirme fırsatına sahip olacağız. Özellikle Schmitz Cargobull ağının kullanılması ürün, hizmet ve pazar geliştirmede çok sayıda yeni fırsatın önünü açıyor.”

Schmitz Cargobull CEO su Andreas Schmitz de, "Berger Fahrzeugtechnik ile olan stratejik ortaklık, ürün geliştirmede yeni perspektifler açıyor" diyor ve ekliyor: “Ayrıca Schmitz Cargobull TrailerConnect telematik gibi trend belirleyen teknolojilerin kusursuz entegrasyonuyla BergerEcotrail müşterileri için somut katma değerler yaratmak istiyoruz. İşbirliği, Avrupa da sürdürülebilir ve verimli ulaşım çözümleri sağlayıcısı olarak konumumuzu güçlendiriyor. Ayrıca ürün portföyümüzü daha da geliştirmek ve ortak parça konseptlerinin kullanımı veya treyler telematiklerinin genişletilmesi için sinerjiler bulmak için de iyi fırsatlar sunuyor."

LOJİPORT
 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr