Anasayfaya Dön // ONEMLİ NAKLİYE BİLGİLERİ   24.08.2023 09:55:37         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
DEPREM BÖLGELERİNE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ
Yorum Yaz      
 
DEPREM BÖLGELERİNE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "81 ilimize nasıl hizmet edeceksek deprem nedeniyle Adıyaman ımıza da daha fazla hizmet etme gayreti içerisinde olacağız." dedi.



Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın da video konferansla katıldığı Adıyaman Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma ve Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni nde, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.



Deprem nedeniyle sabahın erken vaktinde Adıyaman da olduğunu ve ikinci depremi, Adıyaman AFAD binasında yaşadığını anlatan Uraloğlu, deprem gerçeğiyle yüzleştiğini, 60 gün kadar Adıyaman da bulunduğunu ve vatandaşlarla beraber dertlenmeye çalıştığını söyledi.



O dönemde depremzedelerin yaralarını sarma konusunda neler yapılabileceğini ortaya koymaya çalıştığını belirten Uraloğlu, deprem döneminde genel müdür olarak bu çalışmaları yaptığını şimdiyse Türkiye Yüzyılı kabinesinde bakanlık görevini üstlenmenin gururunu, sevincini yaşadığını, sorumluluğunu da omuzlarında hissettiğini ifade etti.



"81 ilimize nasıl hizmet edeceksek deprem nedeniyle Adıyaman ımıza da daha fazla hizmet etme gayreti içerisinde olacağız." diyen Uraloğlu, şöyle konuştu:



"Diğer 10 ilimize de yine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütün sorumluluğundaki hizmetleri yürüteceğiz. Bugün burada olma sebebimiz otogar hastane kavşağını bitirip hizmete açmış olma törenini, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın temel atma töreniyle birleştirdik. Esasında o kavşak sadece orada hastaneye, otogara değil orada K2, K6 ve K10 konteyner ve prefabrik kentlerine de ciddi şekilde hizmet edecek. Oradaki şantiyemiz bu işlerin yapılmasında da çok ciddi katkı sağladı. Allah böyle bir kolaylığı da bize nasip etti. Kavşağımızı farklı seviyeli kavşak, yaklaşık 320 milyon liralık bir imalat. Aynı şekilde yaklaşık 2,5 kilometrelik Çelikhan yolumuzun bağlantısını da aynı kapsamda sağlayacağız. Orada kamulaştırma problemleri var. O kamulaştırma problemlerini bitirdiğimiz zaman o bağlantıyı da sağlamış olacağız."



Yine aynı şekilde Adıyaman ın yakından takip ettiği Çelikhan yolunun ihalesini de 2023 yılı bitmeden yapacaklarını aktaran Uraloğlu, şunları kaydetti:



"2024 yılında da inşallah o çalışmalara başlamış olacağız. Bakanlık olarak Adıyaman ımıza yaptığımız hizmetler var. İhtiyacı olan, gerek depremden önce gerekse deprem hasebiyle ihtiyacı olan işleri tespit ettik. Bütün bakanlarımızla, il yöneticilerimizle, belediye başkanımızla, milletvekillerimizle o ihtiyaçları da tespit ettik, onları da planlıyoruz. Acil olanları hemen yapmış olacağız. Zamana ihtiyaç olanları da dediğim gibi inşallah bir program dahilinde yapacağız. Yapmış olduğumuz hastane farklı seviyeli kavşak, diğer adıyla köprülü kavşağın Adıyaman ımıza, bölgemize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum."
ULAŞTIRMA BAKANLIGI
 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr