Anasayfaya Dön // DEMİRYOLU HABERLERİ   16.03.2022 15:26:00         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
DFDS / PRİMERAİL DEN SETE DEN KÖLN E YENİ TREN HİZMETİ
Yorum Yaz      
 
DFDS / primeRail, Intermodal operasyonlarını Sete den Köln e yeni bir demiryolu hattıyla genişletiyor. Şirket, Sete ve Köln arasında iki gidiş-dönüş seferi sunacak ve haftalık bir gidiş dönüş daha eklemeyi planlıyor.

DFDS / primeRail, Sete den Köln e yeni bir demiryolu hizmeti başlatarak şirketin intermodal operasyonlarını daha da geliştiriyor. Şirket yakın gelecekte 3 gidiş-dönüş sefer düzenlemeyi planlıyor. DFDS / primeRail, DFDS müşterilerine Türkiye den Köln e alternatif bir rota ile İspanya ve Fransa dan yeni bir kıta hattı sağlayacak.

Hat, Sete de başlayacak ve DFDS nin Sete yi bir ulaşım merkezi yapma stratejisini ortaya koyacak. DFDS, Türkiye yi İngiltere ye bağlayacak bir teklifle Sete den Calais e yeni bir hat da başlatacak.

primeRail Gmbh CEO’su Patrick Zilles yeni hatla ilgili olarak ilgili şöyle konuştu: “DFDS Akdeniz İş Birimi’nin yeni demiryolu hizmeti, DFDS nin Türkiye deki müşterilerine Türkiye den Köln e ulaşım için alternatif bir çözüm sunacak. Ayrıca Sete den Calais e yeni bir hat açmayı ve Türkiye yi İngiltere’ye bağlamak için yeni bir çözüm sunmayı planlıyoruz."

DFDS Hakkında: DFDS, Avrupa da taşımacılık ve nakliye hizmetleri sunmaktadır. 8.000 den fazla nakliyeci, DFDS’nin gemi ve liman terminali hizmetlerine ek olarak esnek taşımacılık ve lojistik çözümlerine güveniyor. DFDS’nin 10.000 binden fazla çalışanı, 20’den fazla ülkeden oluşan ağında yer alan gemilerde ve ofislerde görev alıyor. 1866 yılında kurulmuş olan ve merkezi Kopenhag’da bulunan DFDS, Nasdaq Kopenhag da işlem görüyor.


LOJİPORT


 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr