Anasayfaya Dön // ONEMLİ NAKLİYE BİLGİLERİ   30.12.2021 09:21:06         Karakter boyutu : 11 Punto 12 Punto 14 Punto 16 Punto
 
SAYGINLAR NAKLİYAT, YÜKLERİNİZİ İKİ GÜZERGAHTAN DUBAİ’YE ULAŞTIRIYOR
Yorum Yaz      
 
Saygınlar Nakliyat, özel TIR servisleri ve güvenli yol güzergâhı ile Dubai’ye sorunsuz bir taşımanın taahhüdünü veriyor. Yük güvencesi CMR sigortası kapsamında sağlanıyor.

Saygınlar Uluslararası taşımacılığın en önemli özelliği sürecin doğru bir şekilde yönetilmesi ve resmi işlemlerin uygulanmasıdır. Taşıma işlemleri başarı ile sonuçlanması için firma üstüne düşen görevi en iyi şekilde gerçekleştirmelidir. Taşıma işleminin hangi ülkeye yapılacağı, taşıma için planlanan tarih ve hangi tür eşyaların taşınacağı doğrultusunda özel bir nakliyat planı oluşturulur.

Güzergâh olarak Suudi Arabistan ve İran olmak üzere CMR sigortası ile birlikte Dubai Nakliyat işlemi gerçekleştirilir. Saygınlar Uluslararası nakliyat firmalarının seçilmesi konusunda en önemli unsur, müşterilere verilen güvendir. Müşteriler güven duymadıkları bir firmadan hizmet almak istemezler. Bu nedenle taşımacılık hizmeti verirken müşterilerin memnuniyetinin dikkate alınması gerekir.

Dubai Nakliye Hizmetinde Taşımacılık
Yol güzergâhı olarak Dubai nakliye hizmetinde öncelikle yükleme şehrinden taşınacak ürünlerin araca yüklenmesi gerçekleştirilir ve Hatay’da bulunan RORO gemisi ile nakliye aracının Süveyş Kanalından direk aktarmasız Suudi Arabistan / dhuba gümrük ulaşması sağlanır. Devamında ise Suudi Arabistan Limanına ulaşan araç, gümrükleme işlemlerinin, gerekli x-ray, teftiş uygulanmasının ardından Dubai’ye karayolu sevk yapılır.

Veya İran ülkesi üzerinden Bandar abbas limanından Roro ile Dubai / sharjah limanına taşıyarak, hem konteyner sıkıntı bypas ediliyor, ekipman sıkıntıları ortadan kalmış oluyor, ortalama transit süreleri 8-10 gün.

Dubai Nakliye hizmeti, özel tır servisleri ve güvenli yol güzergâhı ile sorunsuz bir taşıma gerçekleştirir. Yük güvencesi CMR sigortası kapsamında sağlanır. Süreçlerin bir plan dâhilinde yapılması sağlanarak ulaşımın verimli bir şekilde gerçekleşmesi sağlanır.

Dubai Frigo ( soğutuculu ) Taşımacılıkta Performans
Tüm nakliyat alanı içerisinde ürünlerin fonksiyonlarında herhangi bir bozulma meydana gelmeden bir ülkeden diğer bir ülkeye taşınabilmesi için özel bir sisteme gereksinim duyulmuştur. Oldukça fazla sayıda bulunan ürünlerin korunmasında ve nakledilmesinde ısıtma ve soğutma sistemleri özellikle uluslararası taşımacılıkta önemli bir yere sahiptir. Çeşitli gıda ve ilaç gibi hayati önem taşıyan ürünlerin taşınmasında Dubai frigo hizmeti etkili bir performansa sahiptir.

Dubai Parsiyel Taşımacılıkta Kolaylık
Aynı güzergâh doğrultusunda bulunan farklı müşterilerin yükleri Dubai parsiyel taşımacılık ile güven verilerek sağlanır. Düşük yoğunluğa sahip olan yükler için geniş ve büyük araç kullanma maliyetlerinden tasarruf edilmesi sağlanır. Yüklerin Dubai’ye ulaşması sağlanana kadar gerekli takiplerin yapılması ve bildirimlerin gönderilmesi bekleyişte olan müşteri açısından oldukça önemlidir.

Yurt dışından ithal edilen malın sınırlı olduğu durumlarda ve küçük ölçekli şirketler açısından parsiyel hizmeti oldukça kolaylık sağlayan bir çözümdür. Uluslararası nakliyat için Saygınlar Nakliyat firmasından kaliteli hizmet alabilirsiniz.

https://www.karayolunakliyat.com/dubai-nakliye/ Daha detaylı bilgi için linki tıklayın
 
       

Haber İle İlgili Yapılan Yorumlar

   

 

WhatsApp ile iletişime geç

+90 850 22 608 22

+90 505 993 91 34

+90 553 798 08 62

 

 Nakliye Terimleri & Bilgileri

Sınırlı Sorumluluk Beyanı

Üye Olunuz / Bize Ulaşın / Sanal Pos / Hesaplar

 

 

 

DİĞER SİTEMİZ

Nakliyerehberim Group İnc.

© 2002 - 2022 Tasarım by nakliyerehberim.com.tr